Dag vier! - Reisverslag uit Budapest X. kerület, Hongarije van Sietske - WaarBenJij.nu Dag vier! - Reisverslag uit Budapest X. kerület, Hongarije van Sietske - WaarBenJij.nu

Dag vier!

Blijf op de hoogte en volg Sietske

05 September 2012 | Hongarije, Budapest X. kerület

Ik wordt laat wakker. Rond 3 uur vertek ik samen met mijn huisgenoot Patrick naar de Ikea. Hij komt uit Amerika en is nog nooit in een Ikea geweest :P. We hebben betere kussens nodig op deze ga je liggen en de volgende dag zijn ze helemaal plat. Het slaapt ook niet lekker met onze 3 centimeter dikke matrassen, maargoed een matras kan je moeilijk meenemen in de metro. We kopen theedoeken ovenhandschoenen, batterijen, kussens, egér, handdoeken, wekker en mappen voorpapier. en na een geinproviseerde cappucino gaan we weer terug naar huis.
Daar skype ik nog even met papa en mama:) Erg leuk dat dat zo kan. Daarna spreek ik met Melinda af, een meisje waarvan ik via via heb gehoord dat zij ook hier in Budapest gaat wonen. We ontmoeten elkaar bij Nugati(het treinstation). Wel vreemd om te zoeken naar iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Ze loopt stage hier in Budapest voor een half jaar en woont bij een spaanse lerares in huis in de Buda kant. We lopen richting Oktogon en vinden een restaurant. Voor vrier euro kunnen we pakken wat we willen. De inrichting ziet er chic uit maar verder is het gewoon een vreetschuur. Het was erg gezellig. Rond 10 uur ga ik weer naar huis. Morgen eerste schooldag!!