Weekend twee in Budapest - Reisverslag uit Budapest X. kerület, Hongarije van Sietske - WaarBenJij.nu Weekend twee in Budapest - Reisverslag uit Budapest X. kerület, Hongarije van Sietske - WaarBenJij.nu

Weekend twee in Budapest

Blijf op de hoogte en volg Sietske

09 September 2012 | Hongarije, Budapest X. kerület

Zo één weekend in één verslag, er is namelijk zo veel te vertellen en ik ben de helft alweer vergeten. Vrijdag had ik een luidagje, gewoon wat uitgeslapen. Daarna ben ik met mijn huisgenoten: Pierre (franse jongen), Patrick(amerikaanse jongen), Patrica (duits meisje) en Diogo (Portugese jongen) naar een restaurantje hier in de buurt geweest. Patrick nam nog een vriend mee en Pierre een vriendin. Ik heb koude fruitsoep als voorgerecht gehad, leek gewoon op bessola en smaakte ook zo. daarna gebakken aardappels met kip. Het was best lekker. Daarna ben ik met patrick meegegaan naar zijn vrienden, die waren aan het chillen bij 'het aquarium', het is de plek om te chillen in budapest. Er is een grote bak water zo groot als een zwembad van ongeveer een halve meter diep. Er zwemmen geen vissen in. Onderin zit glas, onder dat glas zijn ze bezig met het bouwen aan een discotheek. De lichten werken al wel die je door het glas heen kan zien, ziet er erg gaaf uit. Boven bij het water kunnen op bankjes zitten, iedereen zit er bier te drinken.
Zaterdag hadden we een sighseeing tour. We moesten verzamelen bij Deak ter. Om drie uur. Tijdens het wachten kreeg ik last van mn oor waar mijn oorbel zat. Een klasgenootje uit nederland liet mij met een speigeltje van haar zien dat het bloedde. Waarna ik in eenzakte en flauwviel omdat ik niet tegen bloed kan. Ik moest even in het gras zitten. Daarna hebben we besloten dat sightseeing toch niet zoveel aan is en zijn we gaan chillen bij het aquarium. Mn klasgenoten gingen nog opstap, ik niet ik voelde me nog niet goed.
Zondag heb ik lang uitgeslapen daarna geluched met een huisgenoot. Ik heb weer met Melinda afgesproken. Haar huisbaas had haar gisteren een rondleiding door de stad gegeven en zij wilde mij ook graag een paar lueke plekken laten zien. We waren een aantal keer verdwaald maar ze heeft me een goede rondleiding geven. Uiteindelijk zijn we nog naar een snoepwinkel geweest, waar ik allemaal verschillende rare smaken jellybeans heb gekocht. Ik heb thuis gegeten met mijn huisgenoten. Er zijn ook twee nieuwe huisgenoten aangekomen uit litouwen Linus en Thomas. Zij wonen in de grootste kamer. Ze zijn helemaal met de bus hierheen gekomen